Nébih

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Arthrocol

Arthrocol

Házhozszállítás

CAT VITAL SALMON 10KG

CAT VITAL SALMON 10KG
CAT VITAL SALMON 10KG
12 199 Ft
Egységár: 1 220 Ft/kg.
Részletek

Cat Vital macskaáp adult salmon & ocean fish – felnőtt macskatáp lazaccal és tengeri hallal

Az étvágygerjesztő felnőtt macskatáp ideális mennyiségű taurint tartalmaz, mely egy esszenciális aminosav, ezen kívül kitűnő ómega-3 és ómega-6 aránnyal rendelkezik. Cat Vital Adult Salmon & Ocean Fish egy teljes értékű táp átlagos aktivitású felnőtt macskák számára, mely a legjobb minőségű, az egészséges, kiegyensúlyozott étrendhez szükséges összetevőket tartalmazza: lazac, tonhal és rizs biztosítják az optimális fehérje- és kalóriamennyiséget és a kiváló emészthetőséget. Az étvágygerjesztő adult formula ideális mennyiségű taurint tartalmaz, mely egy esszenciális aminosav, ezen kívül kitűnő ómega-3 és ómega-6 aránnyal rendelkezik. A helyes, kiegyensúlyozott étrendhez szükséges vitaminok és ásványi anyagok szintén a legmegfelelőbb arányban találhatóak meg benne. Az adult formula nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket.

A Cat Vital macskatápok nem tartalmaznak genetikailag módosított összetevőket.

Összetétel: Szárított hal (lazac 10%; tonhal 10%), rizs (20%), szárított csirkehús, kukorica, csirkezsír, hidrolizált állati fehérjék, szárított cukorrépapép, halolaj, növényi olaj, kukoricaglutén, szárított egész tojás, nátrium-klorid, kálium-klorid, kalcium-szulfát, szárított sörélesztő.

Analitikai alkotórészek: Nedvességtartalom 8,00%; nyersfehérje 30,00%; nyers zsír 10,00%; nyersrost 1,40%; nyers hamu 6,60, kalcium 1,10%; foszfor 0,90%; magnézium 0,08%; taurin 1500 mg/kg.Cat Vital macskaáp adult salmon & ocean fish Az ADULT FORMULA egy teljes értékű táp átlagos aktivitású felnőtt macskák számára, mely a legjobb minőségű, az egészséges, kiegyensúlyozott étrendhez szükséges összetevőket tartalmazza: lazac, tonhal és rizs biztosítják az optimális fehérje- és kalóriamennyiséget és a kiváló emészthetőséget. Az étvágygerjesztő Adult formula ideális mennyiségű taurint tartalmaz, mely egy esszenciális aminosav, ezen kívül kitűnő omega-3 és omega-6 aránnyal rendelkezik. A helyes, kiegyensúlyozott étrendhez szükséges vitaminok és ásványi anyagok szintén a legmegfelelőbb arányban találhatóak meg benne. Az Adult formula nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket.

Adatok
Gyártó
Cat Vital
Cikkszám
937412
Tömeg
10 kg/db