Nébih

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Házhozszállítás

Buldo-Q légúttisztító tabletta 100db

Buldo-Q légúttisztító tabletta 100db
Buldo-Q légúttisztító tabletta 100db
6 199 Ft
Egységár: 62 Ft/g
Részletek

A könnyen adagolható tabletta formájának köszönhetően, elsősorrban kistestű és tompa orrú kutyáknak ajánljuk használni: úgy mint a francia buldog, angol buldog, mopsz, palota pincsi, boxer, vagy minden más légúti problémákkal küzdő kisebb testű kutyának.

Nagyobb testű kutyáknál, verseny-, munka- vagy szolgálati kutyáknál, koncentráció, gazdasági és adagolási/etetési szempontból inkább a por halmazú termékünket ajánljuk használni, a Q-SPEED-et!

NEM javasoljuk használni a macskáknál, vemhes vagy szoptató szukáknál, valamint 3 hónapnál fiatalabb kölyökkutyáknál!

MIRE JÓ A BULDO-Q?

tartós megoldást jelent a kánikula könnyebb átélésére
a legjobb megoldás a tompa orrú kutyák légúttisztítására
javítja a tompa orrú kutyák életminőségét. Több oxigén, nyugodtabb élet!
természetes anyagokbólösszeállított, gyógyszermentes készítmény
könnyen adagolható és adható a kedvencünknek
MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI?

ha tompa orrú kutyád van (bulldog, mopsz, boxer, stb)
ha a kutyusod nehezen veszi a levegőt, és gyorsan fárad
ha kutyusod nehezen viseli a nagy meleget
Összetétel:
A borsmenta egy nagyon erős, friss, mentolos aromával rendelkező gyógynövény, amelyet már évszázadok óta használnak létút tisztító gyógynövényként. A borsmenta Kínában és Japánban már ősidők óta ismert gyógynövény, de őshonos Európában és az Egyesült Államokban is. Hatékonyabbá teszi a légzést és az emésztést, valamint jótékony hatással van a májra és az idegrendszerre is.

Az eukaliptusz Ausztráliában és Tasmániában őshonos, de ma már az egész világon elterjedt. Elsősorban a levelekben lévő esszenciális olajok miatt használjuk. Az ausztráliai koalák egyik kedvenc táplálékuk. Fűszeres illata és kesernyés íze van. Európában a 19. században fertőtlenítésre használták, valamint toroköblítőnek, torokgyulladásra és tüdőtágulás kezelésére is alkalmazták. Manapság főként megfázás , meghűlés esetén érdemes alkalmazni. Antiszeptikus, nyákoldó és hűsítő hatású, emellett kiváló köptető és görcsoldó hatásai is ismeretesek. A légzőszervi- és bőrfertőzések ellen bizonyítottan hatékony.

Az orvosi citromfű - latin nevén Melissa officinalis - rendkívül sokoldalúan felhasználható, Magyarországon is termesztett növény, egyike a legrégebben használt gyógynövényeknek. Fő hatóanyaga az illóolaj, további jellemző anyagai a flavonoidok, rozmaringsav, triterpének. Elsősorban idegerősítő és nyugtató hatása ismert. Serkenti a máj működését, emésztésjavító, puffadásgátló. A benne található polifenolok antivirális tulajdonságúak, csökkentik a vírus kialakulásának gyakoriságát.

Alkalmazás
Különösen ajánlott a buldog, boxer, mopsz és más rövid orrú kutyák légzésének könnyítésére, a légutak tisztítására, állóképességük javítására.

Adagolás
Kúra-szerűen 6-8 hétig, 2 tabletta / 5 ttkg/ nap. A kúrák között javasolt 2-4 hét szünetet tartani. A teljes hatását, folyamatos és előírt adagolás mellett, 5-7 nap után kezdi kifejteni.

/Lejárat: a gyártási időtől számított 1,5 év (másfél). A gyártási és lejárati dátumok a címkén kerülnek feltüntetésre./

Adatok
Gyártó
QUEBECK
Cikkszám
893221
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!