Az Aptus Bonbelly támogatja a bélrendszer egyensúlyát, az emésztést és az immunitást.
6 az 1-ben készítmény, pro-, pre- és posztbiotikumokkal
Az egészséges bélflóra érdekében ajánlott, pl. hasmenés esetén antibiotikumok alkalmazása és takarmányváltás
Az ízletes tabletta jutalomfalatként vagy ételbe keverve is adható.
Az Aptus© Bonbelly 6 fő összetevőből áll a fiziológiás emésztés stabilizálására . A probiotikumok (L. acidophilus + E. faecium) élő mikroorganizmusok, amelyek jótékony hatással vannak a bélrendszer egészségére. A prebiotikumok (FOS + MOS) táplálékként szolgálnak a bélben lévő hasznos baktériumok számára, és elősegítik szaporodásukat. A posztbiotikumok jótékony metabolitok, olyan anyagok, amelyeket a probiotikumok maguk után hagynak, és amelyek támogatják az általános egészséget, például poliszacharidok és peptidek. A B1-, B2-, B3- és B6-vitaminok támogatják az emésztést. Az elektrolitok támogatják a normál folyadékegyensúlyt. Inaktivált Saccharomyces cerevisiae élesztő, tele olyan tápanyagokkal, amelyek támogatják az egészséges bélmikrobiom egyensúlyát.
Ajánlott az emésztés stabilizálására emésztési zavarok vagy azokból való felépülés időszakában, illetve gyomorproblémák kockázata esetén. Használja akár 4 hétig. A bélflóra helyreállításának támogatására legalább 2 hét ajánlott. Adagolás
1 tabletta 10 testtömeg-kg-onként
½ tabletta 5 kg-nál kisebb testtömegű állatoknak
A tabletták felezhetők. Összetétel: Fruktooligoszacharidok (34,2%), élesztőtermékek (beleértve az Epicor Postbioticot*) (10,9%), élesztő (inaktivált) (6,2%), gliceril-dibehenát, nátrium-pirofoszfát, magnézium-sztearát, csillagfürt fehérjeliszt, nátrium-klorid (0,27%), kálium-szulfát, dikalcium-foszfát, magnézium-oxid, napraforgóolaj, dextrin.
Bélflórát stabilizáló összetevők :
Lactobacillus acidophilus CECT 4529 (4b1715) 10x109 CFU/g
Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 (4b1707) 4,7x108 CFU/g
Tápanyag-adalékanyagok B3-vitamin (niacinamid) (3a315) 32 mg/g, B1-vitamin (3a820) 4,2 mg/g,
B6-vitamin (3a831) 1,3 mg/g, B2-vitamin (3a825iii) 1,04 mg/g.