Nébih

Fogyasztó Barát

TOP termékek

Arthrocol

Arthrocol

Házhozszállítás

Clorexyderm Forte sampon 200 ml kutyáknak és macskáknak

 Clorexyderm Forte sampon 200 ml kutyáknak és macskáknak
Clorexyderm Forte sampon 200 ml kutyáknak és macskáknak
3 489 Ft
Részletek

Fertőtlenítő és tisztító hatású sampon kutyák és macskák részére
ÖSSZETÉTELE
Klórhexidin-diglükonát
Glicerin
ALKALMAZÁSA
Pyoderma és Malassezia pachydermatitis okozta bőrgyulladások kezelésére.

TULAJDONSÁGAI
2% klórhexidint tartalmaz, amely hatékony a baktériumok és Malassezia ellen csökkentett hatásidő mellett (5-7 perc), így kiválóan alkalmazható nyugtalan állatok kezelésekor.
Glicerintartalma révén hidratáló hatású.
A sampon eltávolítja a mikroorganizmusokat és az elpusztult hámsejteket, így megfosztja a baktériumokat és gombákat a tápanyagforrásuktól. Ezáltal megszünteti a gombás fertőzésekkel járó kellemetlen szagokat.
HASZNÁLATA
Az állatok szőrtakaróját jól be kell nedvesíteni langyos vízzel, majd a samponnal megmosni, és az érintett területeken (általában a mancsokon, a száj körül, a hason, nyakon, hónaljakon, lágyékon) óvatosan bedörzsölni. Elegendő mennyiségű sampont használjunk, hogy sűrű hab képződjön.
A sampont hagyjuk hatni 5-7 percen át, majd öblítsük le bő vízzel, hogy a hámképleteket és a faggyút teljesen eltávolítsuk. A kezelést kétnaponta ismételjük meg 2-4 héten keresztül. Ez alatt az idő alatt az állatot 12-24 óránként érdemes Clorexyderm Oldattal kezelni.
Az ilyen típusú bőrirritációnál gyakran jelentkezik visszaesés, ezért megelőzésként használjuk a Clorexyderm Forte Sampont 2 hetente.
KISZERELÉS
200 ml-es flakonban

Adatok
Cikkszám
461
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!